4 Dorpen

Het vier dorpen toernooi is ontstaan door de wens om een gezellig samenzijn te creëren waarbij de nadruk moest liggen op gezelligheid.
Hierbij werd door de inniatiefnemers Hein Bakens, t Lover, Michel de Laat, de Lammen Errem , Pierre Adams, PC Amitie en de toenmalige voorzitter van het Dommels Boeleke
Hierbij werd gekozen voor de zaterdagavond. Alle verenigingen leverde toen 5 teams en door het succes werd dit uitgebreid naar 6 teams, hetgeen  links en rechts toch wel problemen opleverden. Dit resulteerde dan ook dat steeds meer problemen rezen, waardoor het Dommels Boeleke moest afhaken. Een nieuwe club werd gezocht en gevonden in La Ferme boel die weliswaar geen binnen accommodatie had  maar dit werd onderling  opgelost.
Nu dit jaar ook het Lover afhaakte moest het een en ander weer worden aangepast.  In middels zijn we dit jaar noodgedwongen met 3 clubs verder gegaan waarbij we om tot een goed wedstrijd verloop te komen 5 teams onder de eigen clubnaam en 1 team onder een gezamenlijke naam Brabants dorp. Hierdoor kunnen 20 teams spelen. De deelnemers vonden het allemaal weer heel gezellig en zeker weer voor herhaling vatbaar. 2020/2021 is het wel wenselijk er weer een vierde vereniging bij te halen.
Tot zover de 4 dorpen