Wie zijn

PC Amitié een Jeu de Boulesvereniging in Best en beschikt over een mooie accommodatie met zowel binnen- als buitenbanen. Daardoor kunnen we bij elk weersgesteldheid onze sport of spel beoefenen.

Onze doelstelling is om een ieder, op zijn of haar niveau, met plezier de Jeu de Boules-sport te laten beoefenen.

Omdat we aangesloten zijn bij de overkoepelende landelijke organisatie ‘NJBB’ heeft ieder lid een licentie. Met deze licentie mogen zij aan interne en externe wedstrijden, toernooien, competities en kampioenschappen deelnemen .

De vereniging heeft recreanten, maar ook wedstrijdspelers.
Wij staan ook open voor gasten en introducees.
Iedereen die lid is van een andere Jeu de Boulesvereniging kan een extra lidmaatschap bij PC Amitié krijgen en hiermee deelnemen aan onze interne wedstrijden.
Bent u lid van een andere vereniging, wilt u meekomen met een ander lid van onze vereniging, heeft u gewoon belangstelling of wilt u nader kennis maken? Aarzel dan niet en kom langs op de clubtijden, meldt u zich bij de wedstrijdtafel en maak kennis met de mensen en het spel Jeu de Boules.

Bent u in de zomermaanden voor langere tijd op een camping in de buurt en bent u lid van de NJBB, dan kunt u aan alle boulesactiviteiten van onze vereniging meedoen.

Voor derden is er de mogelijkheid om bij ons een Boule-Clinique te volgen.

Binnen onze vereniging wordt al het werk, voor zover technisch mogelijk, door vrijwilligers gedaan. Elders op deze site vindt u een beschrijving van alle groepen vrijwilligers die actief zijn.

PC Amitié is trots op zijn vereniging, de goede sfeer en de bijdragen van alle vrijwilligers aan de organisatie.

Zie ook de volgende site, KLIK HIER